Divat,  Modellek

Miranda Kerr

A divatvilág egyik legmeghatározóbb elemei a modellek, akik nemcsak szépségükkel, tökéletességükkel kápráztatnak el minket, hanem megtaníthatnak arra is minket, hogy sok munkával bármit elérhetünk. Így válhattak sokak számára példaképpé olyan nevek, mint Naomi Campbell, Gisele Bündchen, vagy Mihalik Enikő. Modell rovatomban, szeretnélek titeket megismertetni ezeknek a szépségeknek karrierjével, és megmutatni kik is vannak a divatfotók mögött.

Az első választásom Miranda Kerre esett, aki szelíd, finom vonásaival már mindenki találkozhatott, aki valaha divatlapot tartott a kezében. Olyan nagy cégek reklámarca, mint a Mango, Swarovski, Prada és a Givenchy.

Miranda Ausztráliában született, ahol 13 éves korára már világossá volt, hogy a kislány többre hivatott. Miután megnyert egy modellversenyt, elkezdődött a karrierje, és részt vett elő fotózásán. Szerződést kötött Chadwick Modelsszel, majd a Chic Model Management ügynökségekkel, melyek segítségével nem csak Ausztráliát, de Japán divatvilágát is meghódította. 2004-ben döntött úgy, hogy az amerikai kontinensre költözik, és a divat fővárosában, New Yorkban fogja folytatni karrierjét. A lépés bejött, mivel a legnagyobb modellügynökség, a Next le is szerződtette Mirandát. Ezek után olyan híres divatcégek foglakoztatták kifutóikon, mint a Levi’s vagy a Roberto Cavalli. A legnagyobb áttörést a 2006-os év hozta, mikor is Victoria’s Secret Angels közé választották, és Maybelline céggel is nagy szerződést kötött. A hírnevének köszönhetően a legnagyobb cégek versengtek a kegyeiért, aminek eredményeképp 2008-ra bekerült a legjobban fizetett modellek közé a Forbes magazin listáján a maga 3,5 millió dolláros keresetével. Az évek során a legnagyobb magazinok címlapjain szerepelt, mint az Elle és Cosmopolitan. 2010-ben már világszinten jelent meg róla fotósorozatok, olyan nagy lapokban, mint A Vogue Espana, America, Italia, Russa.

Orlando Bloommal való kapcsolatát 2010 nyarán pecsételték meg házassággal. A pár egy divatbemutatón ismerkedtek meg 2008-ban. Pár hónapra rá jelentették be a jó hírt, hogy gyereket várnak. 2011. január 6-án született meg első gyermekük Flynn. A szülés után Miranda nem sokat töltött pihenéssel, nemsokára már a Vogue Ausztáliában vállalt kismamaként fotósorozat, és már boldog anyukaként mosolyoghatott a címlapról. 2012-ben tért vissza teljes állásban a modellkedéshez, és újra belevetette magát a sűrűjébe, Balenciaga, a Victoria’s Secret és a Bally modelljeként. 2013-ban a Mango és a Swarovski reklámarca lett. Férjével való kapcsolatáról pletykák kezdtek keringeni, és a pletykalapok sorai cikkeztek a megromlott házasságukból. A pletyka igaznak bizonyult, 2013-ban kimondták a válást. Szintén ebben az évben a Victoria’s Secret már nem hosszabbította meg a szerződését.

A válás nem ingathatta meg karrierjét, hiszen a mai napig az egyik legfoglalkoztatottabb modell a világon. Az idei évben a Swarovski újra hivatalos arcává választotta, az Escadaval és Givenchyvel egyetemben. Divatikonként sokak számára példakép, és reméljük, még sokáig csodálhatjuk bájos mosolyát a magazinok címlapján.

Eliza

image2image1image4image3image5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.