Divat,  Trendek

Szőrme divat

Kint röpködnek a mínuszok, és néha már a legvastagabb kabátunk sem nyújt elég meleget. Azonban nem kell elkeseredni, mivel a 16-17 téli szezon egyik legdivatosabb darabja itt van, hogy felmelegítsen minket. A szőrme kabátok szinte már minden méretben, színben és minőségben megtalálhatóak, és ezek a darabok olyan meleget nyújtanak, hogy szibériai hideg is érkezhetne, akkor sem fáznánk bennük. A meleg mellett az egyik legnőiesebb és legsikkesebb darab is egyben. Természetesen állatvédőként nem szeretem az igazi szőrmét, azonban a szépségüktől sajnos mindig elkábulok. Azonban, akik ódzkodnak tőle, az idei szezonban ők is megtalálják a nekik való darabokat, hiszen a műszőrmék is hatalmas választékban lettek prezentálva a szezonban. Legyen az sapka, sál, cipő, pompon vagy kabát, a szőrmével nem nyúlhatunk mellé télen. Íme hát a téli szőrme trendek:

Mellény:

Az egyik legpraktikusabb viselet. Ha valaki kocsival jár, csak felkapja, és sem a vezetésben nem zavarja, de pont elegendő meleget nyújt, hogy a kocsiból kiszállva besétáljunk az útcélunkba. Ezen kívül egy vékonyabb, egyszínű kabátra húzva nem csak trendik lehetünk, hanem tovább növelhetjük a melegítő faktort is. Idén a mellények terén igen nagy választék van jelen, és az egyszínű változatoktól, egészen a meghökkentő színekig állnak rendelkezésünkre ezek a meleg, puha ruhadarabok.

michael-kors

Michael Kors

Hosszú szőrme:

A hosszú szőrme egy igazán klasszikus darab, és nem épp a tini korosztályt vonzza. Az érettebb korosztály számára azonban nem csak szemgyönyörködtető darabok, de klasszikus eleganciával látják el a viselőit. Természetesen ezek a darabok már-már egy vagyonba is kerülhetnek, azonban biztosak lehetünk abban, hogy ezeket  nem csak mi tudjuk életünk végéig, hanem még unokáink is fogják tudni hordani.

gucci

Gucci

Rövid szőrme:

A rövid szőrme már egy sokkal modernebb, divatosabb darab. Megfelelő kiegészítőkkel nagyon sikkes hatást kelthet. Legtökéletesebb viselet hétköznapokra a leghidegebb napokon, emellett az est programokhoz is megfelelő eleganciát kölcsönöz.

asos

Asos

Cukorka színek

A legviccesebb idei divat a színes szőrme. Bár jómagam sosem érezném magamat ennyire bátornak, azonban az extravagáns hölgyek bizonyára szívesen pompáznak ezekben a különleges darabokban. És abban biztos vagyok, hogy ezek a darabok nem fognak gyakran szembe jönni az utcákon. Az eredetiség garantált!

gucci-2

Gucci

Műszőrme:

Az igazi szőrmével szemben pedig a mű változatban lehetőség van a színesebb és bohókásabb darabok elkészítésére. Így az igazán bevállalósok a szivárvány összes színével és mintájával találkozhatnak. Ilyen darabokkal már sűrűbben találkozhatunk, és a fast fashion üzletekben is elérhetők. Mivel ezek nem valódi szőrméből készültek, így áruk is sokkal barátságosabbak, és abban is biztosak lehetünk, hogy egy állat sem áldozta fel életét.

shoot-922x1015-2

F&F

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.