Hajtrendek

8 tavaszi haj trend, amire már most készülhettek

A divat elengedhetetlen része a hajviselet. Azonban egyik legkritikusabb pontját is képezi, hiszen folyamatosan magunkon viseljük, és nem váltogathatjuk folyton, mint a kiegészítőket. Így elengedhetetlen, ha trendik akarunk lenni, hogy a hajunkban is kövessük a legújabb hóbortokat. Bár még nem érkezett el a tavasz, mégis érdemes előre felkészülni mindenből Hiszen ha fodrászhoz megyünk még a téli évszakban, nem árt ismerni, mi is lesz a jövőbeli trend, nehogy a későbbiekben bánjuk meg a dolgot. Vagy épp most érünk meg egy drasztikus változtatásra, amitől eddig féltünk meglépni.

Alapvetően a szépségápolásban a természetes lesz a divat a következő szezonban, így a hajban is. A természetes, hullámos, barna fürtök. Azonban azokra is gondoltak, akik szeretnek játszani a színekkel, hiszen a szivárvány színeiben pompázó haj folytatja pályafutását. Hosszban inkább a hosszú haj hódít, és a frufru is visszatér a divatba. Az örök kérdés is megválaszolásra talál: középen vagy oldalt legyen a elválasztás? Íme, hát a legújabb haj trendek!

1, Természetes hullámok

Azok, akiknek hullámos alapból a hajuk, nem lesz idén gondjuk az egyenesítés. A legnagyobb divat a szezonban természetes hullám. Az egyenes hajjal rendelkezőknek továbbra is nagy fejtörés fog okozni, hogyan varázsoljanak természetesnek tűnő hullámos hajat sajátjukból. Szerencsére egyre több eszköz áll az ő rendelkezésükre is.

sh_bty_lk_3_0012-sandi_ret

2, Mousy szőke

A szinte fehéres, szürkés, szőke haj nagyon hódit idén, és a legnagyobb divatcégek kifutóin is gyakran találkozhattunk vele. A különleges szín bizonyára többeket sarkall majd a színváltásra.

d2e3cd3db891fcc62e33ec6340e6aedc

 3, Vad vörös

A vörös minél vadabb árnyalatai hódítanak majd a szezonban. Így ha vörös hajad van, és unod, gondolj csak arra, hogy vadulni szabad.

picture_client_format_5_cecc77

4,Természetes barna

Mindegy hogy festéssel érik el vagy természetesen ilyen színnel rendelkeznek a hölgyek, a barna nagy divat lesz a szezonban. A természetesség a legnagyobb divat, ha szépségről van szó.

barna-haj3

5,  Nap szívta

Legyen az a nyári naptól, vagy a fodrász keze által, a nap szívta hatás nagyon dögös. Így ha egy kis csavart szeretnétek a hajszínetekbe, egy jól elkészített melírrel feldobhatjátok azt.

16683_hajdivat2

6, Pasztellszínek

A különleges színekben játszó haj szintén nagy trend, azonban kevesen vannak, akik bevállalják. Azonban mindig érdemes kísérletezni, és sok olyan termék található, ami egy mosás után is eltüntethető.

45faa75d90b234362fcab96503da6dbc

 7,Frufru

Frufru minden mennyiségben. Ha már régóta gondolkodsz rajta, meg tegyed-e, most ne habozz. Legyen az rövid vagy hosszabb fazon, a lényeg hogy kényelmes legyen.

68719517652_ajgfxrav_c

8, Középen elválasztás

Nekem mindig nagy dilemma, hol is legyen az elválasztás. Idén azonban válaszra találtam. A legnagyobb kifutókon sétáló modellek újra középen elválasztott frizurával lépdeltek végig.

kozepvalasztek1

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.