Divat,  Modellek

Modellek élete- Adriana Lima

Adriana Lima egyike a világ leggyönyörűbb nőinek, és modellként olyan utat járt be, amit sokan irigyelnek tőle. A szépséges szupermodell karrierje már fiatal korában elkezdődött és az évek alatt felküzdötte magát a világ legnagyobbjai közé. Nevét és képeit világszerte ismerik az emberek és csodáját. Mára már szinte minden nagy divatcég foglalkoztatta őt kampányaiban. Utánozhatatlan szépsége és szexi nézése tette őt felejthetetlenné. Vajon milyen utat járt be a kis brazil lány, hogy a mára a világon mindenki megismerje a nevét?

adriana-lima-love-magazine-advent-0

Adriana 1981-ben született Brazíliában, Salvador városában. A szociális munkásként dolgozó anya, egyedül vállalkozott a kislány felnevelésére, miután az apa elhagyta őket. Adriana szerint azonban boldog gyerekkorát nem árnyékolta be apja hiánya. A fiatal szépséget 13 éves korában fedezte fel a Ford modellügynökség. A lány rögtön nagy sikereket ért el, a Ford ‘Supermodel of Brazil’ versenyén első helyezést, majd egy évre rá Ford ‘Supermodel of the World’ versenyén második helyezést ért el. Nyilvánvalóvá vált, hogy Brazília nem nyújt akkora lehetőségeket számára, ezért Adriana New Yorkba költözött, a divat fővárosába. Az Elite modellügynökséghez szerződött lány előtt immáron semmi akadály nem állt, hogy ő lehessen az egyik leghíresebb szupermodell a világon.

adriana-lima-victoria-s-secret-january-2014_12

Ezek után sorban követték egymást a nagy cégek és magazinok felkérései. 1997-ben először szerepelt az olasz Vogue magazinban. 1998-ban már a British és az Amarikai Vogue lapjain is találkozhattunk vele.  A kifutókon pedig a legnagyobb nevekkel, divatcégekkel dolgozhatott együtt, mint Vera Wang, Giorgio Armani és Valentino. A következő években egyre nagyobb hírnévre tett szert, 2000 évben a Guess kampányarcaként jelentkezett, majd Victoria’s Secret Cannesi bemutatóján lépett a kifutóra. Ugyanebben az évben a Maxim magazin beválasztotta a világ 100 legszexibb nőinek listájába.

adriana-lima-wallpaper-11

Hatalmas lehetőséget kapott 2003-ben, amikor is a Maybellin smink márka kampányarcává választotta, amely posztot egészen 2009-ig ő töltöttem be. A növekedő hírneve egyre több cég megkeresése járt, így a következő években olyan cégekkel dolgozott, mint a Givenchy. Emellett egyre több magazin címlapján köszönt vissza Adriana arca, mint például GQ és az Esquire Vogue Espana és a V Magazine Spain címlapjain, majd az American Vogue.

adriana_lima_2053

2011-ben a Blumaine, 2012-ben a Donna Karan New York reklámarca lett. A 2013-as évben főként a miu miu reklámjaiban és Victoria’s Secret kampányaiban találkozhattunk vele. A következő évben a cég divatbemutatóján Alessandra Ambrosioval egyetemben ő viselte a Fantasy Bra legújabb kreálmányát, amely több mint 2,5 millió dollárt ért.

adriana-lima-pink-lips-sw1054

A 2015-ös év újra nagy híreket hozott számára, hiszen a Mayballine cég ismét reklámarcává választotta, emellett rengeteg divatcég reklámjaiban találkozhattunk vele, mint például Balmain, H&M, és Marc Jacombs. A tavalyi évben számos magazin címlapján szerepelt, mint a Glamour US vagy a GQ, emellett a Calcedóni és a Vogue Eyewer kampányában is részt vett. Jelenleg a Desigual márka reklámarca.

Magánélete sajnos viharosabban alakult, mint pályafutása. 2009-ben házasodott össze Marko Jarić, NBA-játékosal. A pár szerelméből két gyermek született, Valentina és Sienna. Azonban a kapcsolatuk nem úgy alakult, ahogyan szerették volna, és a pár öt évnyi házasság után bejelentette a válást.

i-00009-1607_adrianalimawp1

A szexi anyuka immáron 36 évesen is a legnagyobb divatcégek kifutóit rója, valamint a legnagyobb magazinok címlapjain pózol, töretlen lendülettel és szépséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.