Magamról

Egy napom bloggerként

Amióta eldöntöttem, hogy nekiveselkedem, és kipróbálom magamat a divat világában, nagyban megváltozott az életem. A mindennapjaim része lett a divat, a fotózások és a cikkek írása. Ahogy teltek a hetek, észrevettem, hogy mindenhonnan csak az inspirációkat gyűjtöm, és mindenben csak azt látom, hogy hogyan is tudnék nektek belőle inspirációt nyújtani. Különös érzés ez, hiszen ahogyan egyre jobban gyarapodtunk, egyre inkább érzem azt, hogy felelősséggel tatozom irántatok, és az én feladatom is, hogy elkalauzoljalak titeket a divat csodás világába.

A januári hónap kissé a divat uborka szezonja is számomra, hiszen a téli divat már kezd unalmassá válni, de még túl korai lenne a tavasz trendjeibe beleugrani. A téli-őszi divat témái már kezdnek kifogyni, és egyre nehezebb magamra erőltetni a tél darabjait. Ezért a mostani heteimet inkább a tervezés, tárgyalások és a nagy projektek előkészítése teszi ki. Azonban ez a része néha izgalmasabb, mint a munka oroszlánrésze.

Már az elején világossá vált, hogy a munkám során nagyon sok új emberrel ismerkedhetem meg. A pár hónap alatt rengetek olyan személlyel volt szerencsém találkozni, akikkel a hétköznapokon sosem hozott volna össze a sors, és sokkal unalmasabb lenne az életem nélkülük. Ahogy én is egyre jobban vetem bele magam a magyar divat világába, egyre jobban döbbenek rá, milyen sokszínű is ez valójában.

A mai nap úgy döntöttem, elkalauzollak titeket egy olyan napomon, amikor cégekkel és tervezőkkel együttesen készítjük elő nektek a tartalmakat, hogy egyre nagyobb terét mutathassam meg a hazai divatvilágnak. A napom az átlagosnál még sűrűbbre sikeredett, és annál érdekesebbre. A projektek természetéről sajnos nem beszélhetek még, de mindenre fény fog derülni időben.

Nyakra való

A délelőttömet egy tehetséges sál tervező társaságban töltöttem, akivel előkészítettük együttműködésünk alapjait. Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy a szépséges kreációi nektek is el fogják nyerni a tetszéseteket, és együtt megismerkedhetünk a márka történetével. Ha minden jól megy, pár héten belül már láthatjátok is a terveink első állomásának megvalósítását, és a következő hónapokban egyre többször találkozhattok a legszebb darabokkal.

Interjú egy magyar tervezővel

Szívemen viselem a magyar kortárs divattervezők fejlődését és elterjedését. Nagy célom, hogy a tehetséges magyar márkák darabjai bekerüljenek a mindennapi ember hétköznapi ruhatárába. Egy divatbemutató alkalmával volt szerencsém megismerkedni egy tehetséges tervezővel, akinek a munkáit rögtön a szívembe zártam. Extrém ruháival borzolja fel a hazai divatvilágot, és épp a különc és extravagáns stílusa miatt szerettem meg igazán. A kilétét még fedje homály, de nemsokára több projektben is együttműködünk, és nemsokára a vele készült interjút is elolvashatjátok a blogon. A legújabb rovatomat a vele való együttműködés nyitja meg, és reményeim szerint hónapról-hónapra újabb fiatal tehetségekkel ismertethetlek meg titeket.

Táska álom

A harmadik, egyben az utolsó megbeszélésem során egy táskacég képviselőjével volt szerencsém találkozni. A megbeszélés igazán jól sikerült, és biztosíthatlak titeket, nagyon fogtok örülni néhány fejleménynek a blogon. A szépséges táskáiról elhíresült cég stílusában nagyon idomul az én és a blog stílusához, és reményeink szerint egy hosszú barátság veszi kezdetét kettőnk között. Ha minden jól megy, erről a projektről is többet megtudhattok a hetekben, valamint nektek is tartogatnak majd meglepetéseket.

Az elmúlt fél évben nagyon sok erőt és pozitív visszajelzést kaptam tőletek, ami arra sarkall, hogy egyre több tartalommal jelentkezzek, és megismertessem veletek a nemzetközi divatvilágot, a legújabb híreket, és inspirációt nyújthassak a mindennapokra. Emellett szeretnék nektek egyre többet visszaadni a támogatásotokból, és megjutalmazni titeket, mert hétről-hétre és napról-napra itt vagytok velem. Nemsokára minden titokról lehull a lepel, és addig is köszönöm, hogy itt vagytok velem, és figyelemmel követitek a blog alakulását.

Eliza

montage (4).JPG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.