Divat,  Trendek

7 tavaszi kiegészítő, ami nem maradhat ki a ruhatáradból

Egyre jobban közeleg a tavasz, és a boltokat ellepték a 2017 tavasz-nyári kollekciói. Azonban nem csak az a fontos, hogy milyen ruhákat választunk magunknak az új évszakra, hanem hogy kiegészítőkben is tudjuk, mi az, amire előre felkészülhetünk a szezon kezdése előtt. Elhoztam nektek párat, a tavaszi szezon legmenőbb kiegészítőiből, hogy ameddigre a fák zöldellni kezdenek, ti már mindent beszerezhessétek a legszebb darabokat, vagy előássátok őket a szekrények mélyéről!

Choker

A téli szezonban hatalmas sláger volt a nyakpánt, azonban mostanra mindent el fognak lepni ezek az egyszerű, de nagyszerű kis ékszerek. Immáron egyre különlegesebb darabokra lehet szert tenni, és már nem csak a hétköznapokra, hanem elegáns alkalmakra is felvehetjük ezeket a darabokat. Természetesen, mint mindenben, ebben is minden árkategóriában megtalálhatók. Azonban ne csüggedjetek, a külföldi rendelős oldalakról pár száz forintért is megrendelhetitek a legszebb darabokat. Ne aggódjatok, tavaszra pont meg fognak érkezni.

Neck Woman Paste Collar

Sok-sok-sok gyűrű

A tavaszi szezonban nagy hangsúlyt kapnak az ékszerek, és minél több és nagyobb az annál jobb. Ez a gyűrűkre is igaz lesz. Ha reggel nem tudjátok eldönteni melyik gyűrű, válasszátok, akkor vegyétek fel az összeset, és biztos, hogy nem fogtok mellé lőni. Ha egyszer ez a divat…

accessories-fashion-nails-rings-favim-com-3906370

Bokalánc

Sokak által kedvelt ékszer kap tavasszal nagyobb hangsúlyt. A bokalánc legyen vékony diszkrét vagy harsány, és merész biztosan nagy sláger lesz. Ha szeretitek, akkor érdemes beszerezni pár különleges darabot, amivel még érdekesebbé tehetitek szettjeiteket.

ways_of_wearing_anklets_ankle_bracelets

Brooch

Nagyszüleink régi divata tér vissza közénk brooch formájában. Ha fel szeretnétek dobni egy ruhát, de még sincs kedvetek nagy ékszert viselni, akkor ezt a hóbortot pont nektek találták ki. Elég egy jól megválasztott, mégis mutatós kis darab, és a legunalmasabb összeállítást is érdekesebbé lehet tenni vele. Persze, nem mindenki stílusához illeszkedik, de semmi képpen nem fogjátok megbánni.

bdfdd1c72b10d88b965391c87c1b0333

Fűző öv

A vastag övek újra nagyban hódítanak, és az egyik fajtájuk idén tavasszal még több formában képviselteti magát. A már most a fast fashion boltok kínálatában megtalálható darabok, pont kellő mértékben csempésznek bohóságot a mindennapokba. Egy letisztult darab pedig elegáns viselethez is tökéletes kiegészítő.

845402355cfbd17b431020a844055718

Mini táska

Az ékszerekkel ellentétben idén a táskában a minél kisebb annál jobb lesz a jellemző. Legyen az mintás, vicces, színes, szőrös, bőr, varrott, vagy állat mintás, minden formájában különleges kiegészítő. Bármilyen öltözéket feldobhatunk velük, és praktikus is, hiszen minden belefér, amire szükségünk van, de szerencsére nem engedi meg nekünk, hogy minden más felesleget magunkkal cipeljünk. Legyen az hétköznap, vagy estély, minden formában megtalálhatjuk őket, minden eseményhez illeszkedő darabot is.

6da231437c45c29fc35337e6ddd2ba80

Metál ezüst minden mennyiségben

Minden, ami ezüst, az tavasszal trendi lesz. Így ha rejtőzik ilyen kiegészítő vagy ruha a szekrényetekbe, gyorsan vegyétek elő, mert ez lesz az egyik legmeghatározóbb divat a szezonban. A boltokat is ellepték már a metál szépségek, és szinte minden kiegészítőt megtalálhattok ebbe a formában. Ezekben pedig az utcán garantáltan csillogni fogunk.

20120921-171834

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.