Divat,  Trendek

2017 tavasz-nyári minta trendek

Az idei szezonban is a tervezők rengetek szebbnél-szebb mintával kápráztatták el a nagyközönséget. A különleges színekkel és formákkal díszített ruhaköltemények a legelképzelhetetlenebb formákban mutatkoztak meg elottunk. A hátköznapi unalom megtörése miatt néha szükségünk van egy kis változatosságra, ezért is egy megfelelően megválasztott mintás darab egy kis furfangot csempész a munkannapjainkba. A boltokat már most ellepték a tavaszi kollekciók, és ezek közül kiválasztani a megfelelő darabokat, nem könnyű feladat. Hogy ti is a szezon legmeghatározóbb mintáival dobhassátok fel a ruhatáratokat, elhoztam nektek a tavasz-nyári szezon minta trendjeinek legjavát.

1, Pöttyös

A szezon legkedveltebb mintája a pöttyök lettek. Az elegáns, nőies mégis játékos minta bármilyen szürke napot fel tud dobni, és mindenki arcára mosolyt csal a vidám bohóság. Dolce & Gabbana kollekciójában is helyet kapott ez a minta, ingeken és ruhákon egyaránt felhasználta őket az olasz tervező páros.

 Dolce & Gabbana

2, Virág minta

Ha a tavaszi szezonra gondolunk, biztosak lehetünk abban, hogy nem maradhatnak ki a virágok sem. Így most is, ha tavaszi varázslatra vágytok, kapjatok fel egy virágmintás ruhát, és garantáltan tündökölni fogtok a hétköznapokban.

 Dolce & Gabbana

3, Kocka

Legyen az ing vagy ruha, színes vagy fekete-fehér, egy biztos: a kockás minta továbbra is hódít. A mindennapok forgatagába kis szabályosságot csempésző ruhadarab tökéletes választás.

Carolina Herrera

4, Leopárd

Bár sokak szerint az állatbőr és szőr minta sosem megy ki a divatból, de a szezonban még nagyobb hangsúlyt kapnak ezek a minták. Így a rajongók elővehetik a gardróbjuk mélyén rejtőző darabokat is, mivel bármilyen formájában hordjátok is, biztosan nem fogtok mellé nyúlni egyikkel sem.

Dolce & Gabbana

5, Terepminta

A terepminta már évek óta részét képezi a mindennapi divatnak, és bebizonyította, nem csak a katonáknak áll jól ez a viselet. A vagányabb stílussal rendelkező hölgyeknek tökéletesen tud állni a militarisz darab, és idén még jobban kiélhetik e szenvedélyüket.

Kenzo

6, Vicces minták

Aki bohókás vidámságra vágyik, az nyugodtan beöltözhet fagylalt, tészta, gyümölcs mintába, mivel a szezon kifutóit is szintén ellepték a különlegesebbnél különlegesebb és vicces mintázatok. A kifutókon a Dolce Gabbana játszott a legtöbbet a mintákkal, de a Dior kollekciójában is megtalálható volt pár különlegesebb darab.

Dolce & Gabbana

7, Feliratok

Az idei szezonban nagy trend a feliratos darab. Lehet az vicces szöveg vagy márka logó, egy farmerhez és egy dzsekivel párosítva, tökéletes viselet a hétköznapokra.

Dior

8, Festék foltok

Ezek a színes foltos minták azt a hatást keltik, mintha leöntöttük volna magunkat egy vödör festékkel. Mindegy is, hiszen a lényeg az önkifejezés.

Celine

9, Kék-fehér csíkok

A férfi kék csíkos ing hatását keltő anyagok idén nagy teret hódítottak maguknak. Mára azt a hatást kelti, mintha elcsentük volna párunk ingét, mégis a hétköznapokban lezser kényelmet biztosít számunkra.

Balenciaga

10, Retro minták

A szín kavalkád és a hullámzó retró minták, valamennyi kollekcióban felütötték fejüket. Legyen az hetvenes évekbeli tapéta minta, vagy nyolcvanas évekbeli ing hasonmás, biztosan fel tudjátok dobni a ruhatáratokat pár ilyen vidám darabbal.

Balenciaga

11, Szivárvány csíkok

A csíkok most a szivárvány színeiben térnek vissza a szezonban. A vidám színekben pompázó csíkok tökéletes választás a napsütésben fürdő hétköznapokra vagy a nyári üdülésekhez a vízpartra.

Carolina Herrera

12, Geometriai minták

Az őszi szezonban is hódító geometriai minták továbbra is trendik, de most különleges színekkel dobták fel a tervezők a geometriai formákat.

Marc Jacobs

A fotók megtalálhatók a vogue oldalán!

http://www.vogue.com/fashion-shows

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.