Divat,  Divathírek

Shaleva couture 2017 ősz-téli kollekciója, avagy első beszámolóm az Elle Fashion Show-ról

 
Az Elle magazin idén 5. alkalommal rendezte meg divatbemutató sorozatát, amelyen olvasóiknak és a szakmának mutatták be a következő szezon trendjeit. A fiatal, magyar tehetségek mellett az idei évben több francia feltörekvő tervező is felvonultatta kollekcióját, és bemutatkozott a hazai közönség előtt is.
 
 
A mai napon a Shaleva couture kollekciójának bemutatását hoztam el nektek, amelynek az est legszebb pillanatait is köszönhettük. A nőies kollekció játékosságával rögtön belopta magát a szívembe, és elkápráztatott fiatalos lendületével. A tehetséges tervező nő, Dushica Petit, akivel a színfalak mögött volt alkalmam találkozni, élettel teli vidámságával önmagában egy jelenség, ahogy az általa alkotott ruhák is.
 
 
 
2017-18 őszi-téli kollekciójában az ‘Aliz csodaországban’ világába kalauzol el bennünket. Vicces, és elegáns fejdíszei pedig még különlegesebbé tették az összhatást. Az utcai sikket, eleganciával ötvözve is modern és nőies hatást keltő ruhadarabokat alkotott, amely a városi dolgozó nő mindennapjaiba csempészhet varázslatot. Színvilágára a pasztell rózsaszín, zöld és kék jellemző, amelyet virágos betétekkel, gyöngyhímzésekkel, és különleges anyagkombinációival alkotott tökéletesre. Tervezőnő az ihletet gyerekkori emlékeiből merítette, és kollekcióján keresztül minket is visszarepít abba a korba, amikor még mi is masnis kislányok voltunk.
 
Eliza
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.