Uncategorized

Esküvőszervező rovat

Bár kevesen tudják rólam, de nemrégiben nekivágtam és egy régi álmomat teljesítve esküvőszervező lettem. Mindig is szerettem több dolgot csinálni egyszerre, ezért az egyetem mellett mindig szerettem mással is foglakozni. Így lehet az, hogy az elmúlt években sminkessé és immáron esküvő szervezővé is kiképeztettem magamat. Mindig is fontosnak tartottam, hogy több lábon álljon az ember, és egyszerre ne csak egy dologgal foglakozzon. Úgy döntöttem a divat és szépségápolás mellett az esküvők világára is kiterjesztem a blogom témáját, és hétről-hétre hozok el nektek segítséget a szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatos témákban. Ezen a módon pedig még több párnak nyújthatok segítséget ebben a témában. Lesz itt esküvői ruha, dekoráció, tippek, de abban is segítek, hogy mik egy esküvő szervezésének első lépései, miután megtörtént a leánykérés.

Bár én magam még messze járok a saját esküvőmtől, mindig is szerettem ezeket a nagy napokat. Végig kísérni, hogy egy szerelem beteljesül, és a családok és barátok jelenlétében egy közös úton indulnak el, immáron házaspárként. Minden lány már kiskora óta tervezgeti a saját esküvőjét, és én szerettem volna ezeknek a már felnőtt nővé vált kislányoknak megeleveníti a régi álmaikat. Hiszen ez a csodás nap csak is az övéké, és minden csak is az ifjú párról szól. És ezen a napon semmi sem akadályozhatja meg a boldogságukat.

Bizonyára már bennetek is felmerült, hogy vajon mi is egy esküvőszervező pontos feladata. Szerény személyem elsősorban segítséget nyújt a párnak a nagy nap megszervezésében, eligazodnia a szolgáltatók világában. A nagy napon koordinálja az eseményeket és egy kézben tartja a lebonyolítást, hogy az ifjú párnak már csak egy dologra kelljen figyelni: egymásra és a vendégeikre. Egy esküvő megszervezése stresszes és hosszadalmas munka. Ha a pár maga szeretné az egész szervezést lebonyolítani, számolniuk kell azzal, hogy ez keményebb menet lesz, mint maga a házasság. Ezért is egy esküvőszervező a legjobb választás, hiszen ebben az esetben is a döntés mindenre kiterjedve a ti kezetekben marad, de a szervezés egyéb folyamatait nem saját kezűleg kell elvégezni. Emellett egy szervező, mivel a szolgáltatókat behatóan ismeri, így nemállnak fönn olyan eshetőségek, hogy a pár rosszul választ, mert nem ismeri a szolgáltatót, vagy becsapják őket. A szervező állandó partneri kapcsolatokkal rendelkezik, és segítségünkre van a tökéletes szolgáltatások megtalálásában. A párnak sem szerződésekkel, vagy egyéb papírmunkával nem kell bíbelődnie, és a szervező emellett a pénzügyeket is kordában tartja. Sok pár, ha maga szervezi a partit, elcsúszik olyanon, hogy ez vagy az csak ennyi, de a sok kicsiből végül kijön egy hatalmas számla. Ezt a szervező időben elénk tárja, és rámutat a hibákra.

A nagy napon, a páron hatalmas a nyomás, és temérdek teendővel rendelkeznek anélkül is hogy, azzal kéne törődniük, hogy a dj hova pakoljon le vagy az asztalok nem férnek el. A szervező segítségével a pár dolga csak annyi, hogy felkészüljön a ceremóniára, és túlélje a sűrű és eseményekkel teli napot. A szervező eközben koordinálja az eseményeket, szolgáltatókat, és kapcsolatot tart az emberek között.

Természetesen nem mindenki engedheti meg magának, hogy szervezőt fogadhasson, így egyedül vág neki ennek a hatalmas útnak. Ha pedig egyedül marad, rengeteg dologgal kell szembesülni, amire nem is gondolt volna. Blogommal ezeknek a hölgyeknek és uraknak szeretnék információval szolgálni, hogy az esküvő szervezése rengetegében utat mutassak nekik, és átláthatóvá tegyem nekik azt. Ezért úgy döntöttem, ha nem is szervezőkét, de segítőként ebben a formában rengeteg kétségbeesett szerelmesnek segíthetek. Ha velem tartotok szaktudásomat elétek tárva segítek nektek eligazodni az esküvők világában, és lépésről-lépésre mellettetek állok, hogy eligazítsalak titeket a szervezés különböző részeiben.

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.