Smink,  Szépségápolás

7 nyári smink trend, amit te sem hagyhatsz ki

A hatalmas nyári melegben senki se szereti vastag smink vakolattal szenvedni át a napot. Ezekben a hónapokban jobban szeretjük a könnyed és natúr sminkeket, amelyektől nem kell félnünk, hogy leolvadnak rólunk. A legnagyobb vágyunk pedig az, hogy minél kevesebb sminkel is tökéletes és szép hatást érhessünk el amellett, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben is. Ebben mindig segítségünkre vannak a vidám nyári színek és a nagy melegre kifejlesztett termékcsaládok is. Emellett a nyár a strandolás és bulizás szezonja is, így mindenki számára fontos a jó megjelenés, és hogy a fesztiválozó fiatalok tömegében minden szem ránk szegeződjön. Ahogy minden szezonban, úgy a divat a sminkelés világában is trendeket szül, amelyek nyomán új, vagy elfeledett hóbortok tűnnek fel. Nincs ez másképp idén nyáron sem, ezért elhoztam nektek a nyár legtrendibb sminkjeit. Ezekkel a trükkökkel nem csak feldobhatjátok az unalmas nyári napokat, de garantáltan anélkül érezhetitek jól magatokat a bőrötökben, hogy vastag maszk réteget kennétek fel. Íme tehát a nyár 7 uralkodó smink trendje!

1, Pirosítás

Bár a pirosítás és csontosítás a smink elengedhetetlen része minden szezonban, azonban nyáron a színek terén kicsit elszabadulhat a fantáziánk. Így az eddig félve használt narancs, pink színek előtérbe kerülhetnek, hiszen a szezonban a színek azok, amivel legjobban feldobhatjuk a sminkünket.

2, Csillogás

Bár sosem voltam a highlighter híve, a szezon egyik legtrendibb sminktermékévé ez a csillogó hatást kölcsönző darab vált. Így egy natúr sminket bármikor feldobhattok vele, és a napsütéssel együtt ti is ragyoghattok.

3, Vizes hatás

Kevésbé elterjedtek a sminkek terén a folyékony változtok, de nyáron ezek jelenthetnek sok mindenre megoldást. A folyékony állagú szemhéj színezők nem csak trendi vizes hatást kölcsönöznek, de állaguk miatt nem olyan könnyen mozdulnak el helyükről a nagy melegben, mint por változatú testvéreik.

4, Élénk szem

Ha a nyári meleg ellenére mégis szeretnétek egy kis színt és vidámságot csempészni a sminketekbe anélkül, hogy teljes báli sminkben kelljen elindulnotok otthonról, elég, ha egy kis színt használtok a szemhéjatokra. Lehet az vadabb sárga, zöld vagy kék szín, egyedül használva egy natúr alappal, tökéletes és üde hatást kelthet.

5, Élénk rúzs

Ha színekre vágyunk a másik tökéletes lehetőség a rúzsok használata. Legyen az folyékony állagú vagy klasszikus rúzs, a szivárvány minden színében megtalálhatjátok őket. Így a kedvetekhez öltöztetve ajkatokat dobhatjátok fel sminketeket. A nyáron tartózkodjunk a sötét és mély színektől, amelyek árnyalata inkább őszies, téli hangulatú, helyette válasszunk élénk pinkeket, cseresznye pirosakat, vagy korall színeket. Ezekkel garantáltan meghódíthatjátok a nyarat.

6, Tus

A tus a legegyszerűbb módszer arra, hogy anélkül emeljük ki szemünket, hogy hatalmas sminkmesteri remekműveket kellene a szemünkre varázsolnunk. A legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető, és mégis hódíthatunk benne.

7, Natúr hatás

Aki viszont semmilyen sminket nem szeretne használni a hatalmas forróságban, nekik van egy jó hírem. A natúr hatás is hódít a szezonban. (Természetesen az más kérdés, hogy a kifutókon ezt a natúr hatást több festékkel érik el, mint mi a legnagyobb sminkünket. ) Így ha csak egy BB krémmel és szempilla spirállal léptek ki a lakásból, így is tiétek lehet a legtrendibb smink az utcákon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.