Divatcégek

Marina Rinaldi

Kevés olyan cég van jelen a divatvilágban, amely azt tűzte ki célul, hogy a molett hölgyek számára is biztosítsa a divatot. Sokak számára okoz problémát kicsiny hazánkban, hogy a megfelelő alkalmakra megfelelő méretű darabot találjanak, hiszen a boltok kínálata nem mindig veszi figyelembe a teltebb hölgyek igényeit. Ezért a mai napon elhoztam egy különleges márkát, amely pont azért alapult, hogy minden méretben elhozza a hölgyek számára az alkalmi és mindennapi viseleteket egyaránt.
 
A Max Mara divatcég az 1951-ös alapítása óta hozza el világszerte a hölgyeknek az eleganciát minőségi anyagokkal vegyítve. Achille Maramotti, a családi hagyományokat folytatva, igazán nőies darabokat álmodott meg, amelyek méltán képviselték az olasz letisztult előkelőséget. 1980-ban pedig létrejött a molett hölgyek számára létrehozott márka, a Marina Rinaldi, ami folytatta a Max Mara által képviselt értékeket és mindezeket széles méretválasztékban tárta a vásárlók elé.
 
A család dédnagymamájának nevét viselő márka igazán finom vonalaival és letisztult szín és mintaválasztékkal képviselteti magát. A cég mindenek előtt azt vette figyelembe, hogy a telt idomú hölgyek is jól érezzék magukat bőrükben, mindezt pedig továbbra is a nőies eleganciával vegyítve tehessék. Az alkalmi ruhák mellett sport, hétköznapi, farmer, és kabát kollekcióval várja a hölgyeket.
 
Az idei őszi téli kollekció Ashley Graham csodálatos képeivel jelentek meg a nagyközönség előtt. A plus size modell méltán képviseli a márka eleganciáját és az általuk fontosnak tartott üzenet. A modell pedig nem csak kampányarcként, de a márka nagyköveteként is öregbíti a cég hírnevét. A cég indulása óta már világszerte elterjedt márka a legnagyobb fővárosokban is elérhetővé vált és idén nyártól már hazánkban is megtalálható.
 
Eliza
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.