Divat

A Kazar legújabb óra kollekciója

Ha valaki meghallja a Kazar nevet, akkor mindenki számára a luxus minőségű, meseszép lábbelik jutnak eszébe. A lengyel cipőmárka tökéletesen ötvözi a magas minőséget, a legmodernebb divattal, így kreálva tökéletes társakat a mindennapokra és életünk legszebb pillanataira egyaránt. Hiszen egy Kazar magassarkúban nem csak az elegancia és a szépség egyesül, de a kényelem is hatalmas szerepet játszik a márka elterjedésében. Hiszen ezekben a darabokban nem csak csilloghatunk az utcákon, de az egész napos használat során tökéletesen biztosítja a komfortérzetet a lábaink számára.

 

A márka ebben az évben viszont egy hatalmas újítással állt elő és a magas minőségű bőrök és divat kiegészítők mellett most saját órakollekcióival gyönyörködtette meg a közönséget. Az órák mindegyike önmagában mestermű, és a kreációk tökéletesen felveszik a versenyt a legnagyobb márkákkal. A kollekcióban a legkülönbözőbb modellek képviselik magukat. A fémszíjas és bőrszíjas változatok közt mindenki rátalálhat a saját stílusához illő darabra, amely elkísérheti őt a hétköznapokban. Tökéletes kiegészítőjeként bármely lazább vagy elegáns szettnek, lehet társunk a hét minden napján.

A Hygge darabok a skandináv, letisztult vonalat hozzák el neked, amelyek egyszerű eleganciával dobják fel a szetteket. Tökéletes választások egy farmerhez és bő pulcsihoz. Manifest modell statement, a férfiasabb vonalat képviseli. Jól kombinálható bőrökkel és farmer darabokkal. Megfelelő a laza, vagány szettek szerelmeseinek. A Glam vonal a kifinomult nőket célozza meg, akik igazán szeretik a kiegészítőkre helyezni a hangsúlyt. Ezek a darabok önmagukban ékszerként funkcionálva válhatnak tökéletes kiegészítővé. Az Essence, Mood és Romance kollekciók letisztult óratokokkal rendelkeznek, melyet bőrszíj egészít ki. A kombinálható darabok mindegyike önmagában egy egyéniség. Így bárki rátalálhat köztük önmagára.

A Kazar csapata nem csak a nőkre gondolt, így a férfiak számára is modern és igazán férfias modellekkel készült.  A kollekciót már megtaláljátok az Allee bevásárlóközpontban és a Váci utcai Kazar üzletekben egyaránt!

 

A karácsonyi időszakban mindenki számára a legnagyobb nehézséget a legtökéletesebb ajándék magtalálása jelenti a szeretteink számára. Sose feledkezzünk meg önmagunkról sem, és ajándékozzuk meg saját magukat is egy különleges darabbal. Hiszen ki tudhatná jobban mire is vágyunk igazán, mint mi magunk. Legyen az az édesanyánk, barátnőnk, vagy mi magunk, egy ilyen darabbal biztosan nem nyúlhatunk mellé, és a csomagot kibontva igazi meglepetést okozhatunk.

 

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.