Outfitek

Michal Negrin nyári kapszulakollekció

A különleges márka egyedi és megismételhetetlen stílusával, valamint hihetetlen elegáns ruhadarabjaikkal és ékszer csodáikkal hódította meg a közönségét. Az idei nyári kapszula kollekció pedig az esküvői szezonra lett megálmodva, hiszen minden egyes darab tökéletesen illik bármely templomi szertartáshoz vagy kültéri lagzihoz. Az összes kreáció igazán nőies és kifinomult, melyekben igazi hercegnőnek érezhetjük magunkat. A ruhacsodák méltán képviselik a márka eleganciáját és emelik bármely esemény fényét. Mi lenne alkalmasabb egy szerelem beteljesülésének ünneplésére, mint hogy kihozzuk magunkból is a legtöbbet, így megtisztelve az ifjú párt azzal, hogy ilyen különleges ruhakölteménybe jelenünk meg. A kollekcióban mindenki megtalálja a saját stílusához legjobban illő darabot, hiszen a diszkrét, de szexi koktélruhától a nőies és elegáns estélyin át könnyed játékos fazonokig minden megtalálható a Michal Negrin üzleteiben. A néhol Swarovski kövekkel díszített minták visszaköszönnek a kollekció szinte minden darabján. A színekben a bézs, a fekete, a kék, valamint a piros dominálnak, mely a rózsa mintákban tűnik fel. A ruhák legnagyobb előnye, hogy örök darabok, hiszen divattól vagy évszaktól függetlenül is bármely eseményre tökéletes viseletek lehetnek.

Hatalmas megtiszteltetés ért, hiszen a divatmárka magyar csapata felkért, hogy egy együttműködés során, mutassam be nektek a legújabb kollekció legszebb darabjait. A fotózás során 5 csodás ruha került befotózásra, melyekbe rögön beleszerettem. Segítségemre, hogy megragadjuk a ruhák tökéletes szépségét, a tehetséges Lilla Palácsik volt. A képek varázslatosak lettek. Bár maga a fotózás nehezen jött össze, hiszen sokszor az időjárás és fennakadások állták az utunkat, végül mégis sikerült elkészíteni ezt az anyagot.

Manapság sokan elfelejtik, hogy az öltözködés nem csak egy rutin dolog, hanem fontos funkciókat is ellát az életünkben. Elsősorban a kommunikációnk része is, hogy mit közvetítünk magunkról a világ felé, másrészt a személyiségünk megjelenítésének egyik legtökéletesebb módja.  Fontos, hogy minden eseménynek megadjuk a módját, és az annak járó tisztelet, legyen az egy munkamegbeszélés vagy esti koktélparti. Sose tartsuk magunkat kevesebbre azzal, hogy megengedjük magunknak a közönyösséget a kinézetünkkel szemben. Hiszen, ha egy kinyúlt pólóban, vagy ugyanabban a 10 éve hordott farmerben mutatkozunk, azt üzenjük a környezetünknek, hogy igénytelenek és szétszórtnak vagyunk. Néha igenis érdemes kitérni a komfortzónánkból és a megszokott farmer és póló összeallítások helyett izgalmasabb szettekhez nyúlni. Kényelemesen is lehetünk szexik, vagy elegánsak, csupán tudnunk kell, hogyan tudjuk kihozni magunkból könnyedén a legtöbbet. Így nem csak mások látnak majd minket kiegyensúlyozottabbnak, de magabiztosabbak is leszünk az életben.

Eliza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.